2009-11-07

Då skrattade farfar och farmor...

Det kom ett blogginlägg från mellansonen som är nybliven pappa, där han beskriver föräldraskapets nyupptäckta värld. Så här skriver han:

"Babysim och mammatrim........
YO!Jaha, då har vi varit på babysim igen, klockan 16.00 på Majorstuen skole gick denna händelse av stapeln, denna dvärgolympiad där...........
Varför kallar man det babysim egentligen?? okej, det e babyar(?) där, men simmar kan jag garantera er gott folk, det gör dom inte.

Dvärgdrunkning eller babyvattenbärning e väl en närmare beskrivning på vad vi gjorde där. Tid och plats stämmer för övrigt.

Babyvattenbärningen idag gick fint, Linnéa fick även idag dyka under vatten flera gånger, och bjöd tillbaka med olika reaktioner varje gång, hon började med att köra "förvånad", sen tror jag det var "glad" innan hon trummade på med "arg" för att innan hon slutade med "dränkt" köra "pappa, varför gör du så här mot mig... vad har jag gjort dig???".

Att dyka går till så att man häller vatten ur en karaff över ansiktet så att babyn stänger luftvägarna (våran modell verkar fungera optimalt....................... Ibland), sen e det bara att sänka henne (eller honom) under ytan (OBS: Glöm inta att babyn skall över ytan igen.....).

När man kommer dit får man små, små våtdräkter till ungarna som ser helt horribla ut, inte direkt några Baywatch modeller, nä här kör vi oxblodsröda våtdräkter som ser ut att vara direktimporterade från Östtyskland.Tanten som håller i dvärgdrunknandet var idag faktiskt riktigt trevlig, tidigare har hon varit en av dom som får en att känna att man gör fel varje gång, hur man än gör..... Men som sagt, idag var hon riktigt trevlig.

Mammatrim utgick idag.......Hade ännu en bil-incident igår. När jag skulle backa in mot betongmuren vid mataffären så trodde jag av någon underlig anledning att bilen var 5-10 centimeter kortare än den var................. så nu e den det............"


Annars e det som vanligt... träning, jobb, jobb, träning...........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar