2009-08-29

Guds rike på frammarsch

Daniel Viklund skriver på sin blogg på "Blod och eld":
Det är inte omöjligt att se Guds rike ha framgång i Sverige!
Har haft så många underbara möjligheter att se människor berörda av Gud denna sommar och känner stor tacksamhet!

Utanför Örebro i Hackvad, Fjugesta hade den lilla Elimförsamlingen ordnat en längre serie med Café-möten i tält! Ett frimodigt initiativ! Flera har kommit till tro och torsdagen då jag var där fick jag be tillsammans med nyfrälsta och höra om att flera var på väg!

Efter en intensiv och rolig övningsdag med Divisionsmusikkåren i Örebro på lördagen begav jag mig till Gilead i Göteborg, kyrkan var verkligen fullsatt och man kan bara konstatera att Gileadförsamlingen har en underbar medvind! Det är mäktigt att se det profetiska ordet över en lokal församling gå i uppfyllelse och bli verklighet!

Helgen avslutades med ett besök i Flahult, Gnosjö där Ove Claesson och hans medarbetare outtröttligt samlar vitryska ungdomar till läger och konferenser år efter år.

Det är så starkt att höra dessa vitryska pastorers och ungdomsledares böner! De kristna i kärvare miljöer än vår blir verkligen bedjare i ordets bästa bemärkelse! Även här hade man fått be med tiotals till frälsning under den gångna veckan!

Vi har gått in i en evanglistisk/profetisktid i Sverige. Det är viktigt att vara vaken och alert nu. Ett "moln stort som en manshand" syns vid horisonten. Vi är på väg mot folkväckelse - den enda räddningen!

Vi i Frälsningsarmén behöver röra oss ännu mer in mot focus på de förlorade och befinna oss i händelsernas centrum när det brakar lös!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar